Skip to content

Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου

Ο ιστότοπος Gamers404.com δε συλλέγει προσωπικά δεδομένα από τους χρήστες του, εκτός και αν οι ίδιοι τα παρέχουν αυτά εθελοντικά. Όλες οι πληροφορίες των χρηστών είναι εμπιστευτικές και δεν παραχωρούνται σε τρίτους χωρίς την έγκριση τους. Το Gamers404.com έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τα συγκεντρωμένα στοιχεία για στατιστικούς λόγους χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.  Σε περίπτωση που ένας χρήστης επιλέξει τη διαγραφή του λογαριασμού του ή το ίδιο το site αποφασίσει τον αποκλεισμό του λόγω παράβασης των όρων χρήσης και λειτουργίας ενός λογαριασμού, τότε όλα τα στοιχεία που έχει καταχωρήσει διαγράφονται και από τη βάση δεδομένων του Gamers404.com. Με κάθε ανάγνωση σελίδας του Gamers404.com, αποθηκεύονται στην ιστοσελίδα πληροφορίες μη προσωπικές (cookies) με σκοπό τη βελτίωση του τρόπου εμφάνισης της ιστοσελίδας, καθώς και την ταχύτερη προβολή της. Το Gamers404.com έχει το δικαίωμα να κάνει αλλαγές σε αυτούς τους όρους οποιαδήποτε στιγμή, οι οποίοι θα αναφέρονται σε σταθερό σημείο στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας.
1. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή στο site, το Gamers404.com δεν είναι υπεύθυνο για τα προσωπικά σας στοιχεία. Οι χρήστες που εγγράφονται στις υπηρεσίες του Gamers404.com είναι υπεύθυνοι για τα προσωπικά τους στοιχεία και οφείλουν να τα προστατεύουν από τρίτους. 
2. Απαγορεύεται η δημοσίευση ονόματος, περιεχομένου ή links ιστοσελίδων ή περιοδικών από άλλα gaming sites, tech sites, blogs και γενικά ανταγωνιστικά με το Gamers404.com χωρίς την έγγραφη άδεια των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας.
3. Το Gamers404.com έχει υλικό στην κατοχή του που είναι προστατευόμενο από copyrights. Δεν επιτρέπεται η διασκευή, αλλαγή, έκδοση, εκπομπή, συμμετοχή σε εκπομπή ή πώληση, υλικού το οποίο φιλοξενεί το Gamers404.com χωρίς την έγγραφη άδεια των ιδιοκτητών του. Το Gamers404.com δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που ο χρήστης εκμεταλλευτεί εμπορικό περιεχόμενο που ανήκει στο Gamers404.com ή σε συνεργαζόμενη εταιρία. Ο χρήστης έχει την αποκλειστική ευθύνη που εκμεταλλεύεται το υλικό.
4. Το Gamers404.com και όσα λογότυπα ή σήματα αναγράφονται ή εμφανίζονται στο Gamers404.com αποτελούν copyright των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας.
5. Με την εγγραφή του, ο χρήστης αποδέχεται ρητά όλους τους όρους.
6. Σε περίπτωση που χρήστης θεωρηθεί ότι παραβαίνει την πολιτική χρήσης της ιστοσελίδας ή παραβιάσει κάποιους απο τους κανόνες (π.χ. Spamming) τότε το Gamers404.com έχει τη δυνατότητα να διαγράψει ή να αποκλείσει ένα λογαριασμό χρήστη. Το Gamers404.com έχει το δικαίωμα να διαγράψει ή να αποκλείσει οποιονδήποτε χρήστη που παραβαίνει τους όρους λειτουργίας της ιστοσελίδας χωρίς προηγούμενη έγγραφη προειδοποίηση.
7. Σε περίπτωση που κερδίσετε σε κάποιον διαγωνισμό (giveaway) των Gamers404 θα σας ζητηθούν κάποια προσωπικά στοιχεία, τα οποία χρειαζόμαστε για να τα μοιραστούμε με courier υπηρεσία αποκλειστικά για την αποστολή των δώρων στα στοιχεία που θα μας στείλετε και δεν αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων του Gamers404.com.