Έρχεται ένα αγαπημένο παιχνίδι Pokemon στο Nintendo Switch

Η Nintendo ανακοίνωσε πως το Pokemon Mystery Dungeon: Red Rescue Team θα προστεθεί στη συνδρομητική υπηρεσία Nintendo Switch Online στις 9 Αυγούστου.

Η Nintendo ανακοίνωσε πως το Pokemon Mystery Dungeon: Red Rescue Team θα προστεθεί στη συνδρομητική υπηρεσία Nintendo Switch Online στις 9 Αυγούστου. 

Πολλοί θαυμαστές ήθελαν τα κύρια παιχνίδια Pokemon όπως τα Pokemon Red, Crystal και Sapphire στην υπηρεσία εδώ και πολύ καιρό. Επί του παρόντος, τα μόνα παιχνίδια Pokemon στο Nintendo Switch Online είναι spin-off, τα οποία είναι το Pokemon Stadium duology, το Pokemon Puzzle League, το παιχνίδι Game Boy Pokemon TCG και το Pokemon Snap στο N64. Η τελευταία προσθήκη στην υπηρεσία είναι ένα άλλο spin-off, το Pokemon Mystery Dungeon: Red Rescue Team, και είναι ένα από τα πρώτα παιχνίδια που ξεκίνησαν την αγαπημένη υποσειρά των θαυμαστών Mystery Dungeon.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της Nintendo εδώ.

Για να γίνετε συνδρομητές στο Nintendo Switch Online και να μπορείτε να παίζετε παιχνίδια από τα Game Boy, Game Boy Color, NES και SNES, τότε θα χρειαστεί να πληρώνετε $19.99 για 12 μήνες. Υπάρχει μια ακόμα συνδρομή, η Nintendo Switch Online + Expansion Pass που έχει παιχνίδια από τα Nintendo 64, Game Boy Advance και Mega Drive, το κόστος της συνδρομής είναι στα $39.99 για 12 μήνες.

 

 

Ακολουθήστε το Gamers404.com για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για videogames, esports, τεχνολογία, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε μας σε FacebookTwitterInstagram.