Νέο teaser trailer την 2η σεζόν του The Last of Us

Υπέροχα νέα για τους λάτρεις του The Last of Us! Ένα ολοκαίνουργιο teaser trailer της 2ης σεζόν του The Last of Us κυκλοφόρησε μέσω ενός γρήγορου trailer του HBO MAX. Στο trailer, υπάρχει μια συνδυαστική βιτρίνα όλων των επερχόμενων εκπομπών και σεζόν που έρχονται στην υπηρεσία video-on-demand, ολοκληρώνει την παρουσίασή του με ένα ωραίο κομμάτι από τις μελλοντικές περιπέτειες του Joel και της Ellie.

Υπέροχα νέα για τους λάτρεις του The Last of Us! Ένα ολοκαίνουργιο teaser trailer της 2ης σεζόν του The Last of Us κυκλοφόρησε μέσω ενός γρήγορου τρέιλερ του HBO MAX. Στο trailer, υπάρχει μια συνδυαστική βιτρίνα όλων των επερχόμενων εκπομπών και σεζόν που έρχονται στην υπηρεσία video-on-demand, ολοκληρώνει την παρουσίασή του με ένα ωραίο κομμάτι από τις μελλοντικές περιπέτειες του Joel και της Ellie.

Περίπου 20 δευτερόλεπτα σε διάρκεια, βάζουμε τον Joel φαινομενικά να κάθεται απέναντι από έναν θεραπευτή, πολλές σκηνές της Ellie κάτω απο πίεση, μερικούς νέους χαρακτήρες, καθώς και τον Tommy. Όχι πάρα πολλά όσον αφορά τα spoilers, αλλά προφανώς όσοι έχουν παίξει το παιχνίδι μπορεί να εντοπίσουν μερικά spoils εδώ και εκεί.

Αυτό που μας κίνησε το ενδιαφέρον, είναι ότι δεν είδαμε την Abby σε αυτό το teaser. Ένας σημαντικός χαρακτήρας στο The Last of Us Part II, και επιβεβαιώθηκε ότι θα παρουσιαστεί λόγω του επιβεβαιωμένου casting της Kaitlyn Dever στον ρόλο της Abby, ίσως η παρουσία της να αφήνεται ως κεντρί της τελευταίας στιγμής σε όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το αρχικό υλικό.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το teaser trailer:

 

 

 

Ακολουθήστε το Gamers404.com για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για videogames, esports, τεχνολογία, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε μας σε FacebookTwitterInstagram.