Νέο trailer γιο το Mufasa: The Lion King

Η Disney έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer για το Mufasa: The Lion King. Η επερχόμενη ταινία ζωντανής δράσης είναι ένα prequel του Lion King του 2019 και ακολουθεί την ιστορία προέλευσης του Mufasa.

Η Disney έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer για το Mufasa: The Lion King. Η επερχόμενη ταινία ζωντανής δράσης είναι ένα prequel του Lion King του 2019 και ακολουθεί την ιστορία προέλευσης του Mufasa.

Στο trailer βλέπουμε το ταξίδι του Mufasa από όταν ήταν ορφανό μέχρι την τελική του άνοδο σε βασιλιά. Δείτε το trailer παρακάτω.

Η μεγαλύτερη εξέλιξη είναι αυτή της σχέσης του Mufasa και του Taka πολύ πριν ο τελευταίος γίνει γνωστός ως Scar, με την παιδική εκδοχή του αρχικού κακού να σώζει πραγματικά το λιοντάρι από το να το φάνε οι αλιγάτορες. Αν και η αρχική ταινία του Lion King σίγουρα έδειξε ότι ο Mufasa είχε μια αίσθηση αγάπης και φροντίδας για τον αδερφό του, ο Scar θεωρούνταν πάντα ως μια κακιά φιγούρα.

Αφιερώνοντας χρόνο για να εμπλουτίσει περαιτέρω τη σχέση τους, το Mufasa: The Lion King είναι στην πραγματικότητα σε καλό δρόμο για να κάνει την ανατροπή της αρχικής ταινίας του Scar που σκοτώνει τον αδερφό του ακόμη πιο αποκαρδιωτική. Εξερευνώντας πώς το τιμώμενο λιοντάρι μπόρεσε να βρει την αίσθηση της υπερηφάνειας και της τιμής του με το να μεγαλώσει από τους γονείς του Scar, μπορεί στην πραγματικότητα να βάλει αυτήν την προδοσία σε ένα νέο πλαίσιο, καθώς ο Mufasa τυφλώνεται από ποιος νόμιζε ότι ήταν η οικογένειά του.

Το cast της ταινίας αποτελείται από τους: Aaron Pierre ως Mufasa, Kelvin Harrison Jr. ως Taka, John Kani ως Rafiki, Seth Rogen ως Pumbaa, Billy Eichner ως Timon, Donald Glover ως Simba, Mads Mikkelsen ως Kiros, Thandiwe Newton ως Eshe, Tiffany Boone ως Sarabi, Lennie James ως Obasi, Blue Ivy Carter ως Kiara, Beyoncé Knowles-Carter ως Nala, Preston Nyman ως Zazu, Keith David ως Masego και Anika Noni Rose ως Afia.

Το Mufasa: The Lion King θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου.

 

 

 

Ακολουθήστε το Gamers404.com για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για videogames, esports, τεχνολογία, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε μας σε FacebookTwitterInstagram.