Cyberpunk 2077 PS5 and Xbox Series X/S upgrades

Cyberpunk 2077 PS5 and Xbox Series X/S upgrades

Παρά το γεγονός ότι η CD Projekt Red ανακοίνωσε τη νέα έκδοση του Cyberpunk 2077 χθες το βράδυ, ορισμένοι παίκτες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την αναβάθμιση.

Χθες το βράδυ, λάβαμε την αιφνιδιαστική ανακοίνωση ότι οι εκδόσεις νέας γενιάς του RPG επιστημονικής φαντασίας της CD Projekt Red έρχονται στο PS5 και στο Xbox Series X.

Όμως, όπως είναι πλέον η τυπική πρακτική για το φαινομενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό το προβληματικό παιχνίδι, ορισμένοι παίκτες δεν μπόρεσαν να κάνουν αναβάθμιση από τελευταίας γενιάς σε αυτήν τη γενιά. Οι περισσότεροι παίκτες που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα βρίσκονται στην Ευρώπη, όπου το αντίγραφο δίσκου του παιχνιδιού που αγόρασαν κατά την κυκλοφορία είχε διαφορετικό κωδικό περιοχής στη φυσική τους θέση.

Το πρόβλημα? Το support της CD Projekt Red ανακοίνωσε πως πρέπει πληροίτε τα κριτήρια για την αναβάθμιση μόνο εάν το παιχνίδι σας ταιριάζει με το region στo οποίo βρίσκεστε.

“Για τους κατόχους που το έχουν σε CD, προκειμένου να κατεβάσουν την ενημέρωση Next Gen, το CUSA (κωδικός PlayStation) από το cd σας πρέπει να ταιριάζει με την περιοχή του λογαριασμού σας στο PlayStation”, αναφέρει η σελίδα υποστήριξης. «Μπορείτε να δείτε τους κωδικούς εδώ.

“Κανείς άλλος δεν βρίσκει μια δωρεάν έκδοση της έκδοσης ps5; Στην ΕΕ, και έχει δοκιμάσει και τους δύο δίσκους”, λέει ένας χρήστης στο ειδικό subreddit του παιχνιδιού.

Μια πρόχειρη ματιά στο subreddit Cyberpunk 2077 δείχνει μια πληθώρα πελατών με αυτό το παράπονο και μια αναζήτηση στο Twitter προκαλεί παρόμοιες ανησυχίες.

Δεδομένου ότι το CD Projekt Red έχει ήδη περιγράψει αυτό το ζήτημα στη σελίδα της. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει δημοσιευτεί σχετικά με το πώς η εταιρεία σκοπεύει να επιλύσει το uptade για τα Xbox One σε Series X|S και PS4 σε PS5 για όσους βρίσκονται στην ΕΕ.

Με την αναβάθμιση θα μπορείτε να απολαμβάνετε το παιχνίδι σε ανάλυση 4K με δυναμική κλίμακα, ανίχνευση ακτίνων και βελτιώσεις τόσο στην οπτική όσο και στις τεχνικές πτυχές του τίτλου στις κονσόλες νέας γενιάς. Η έκδοση PS5 υποστηρίζει επίσης τους προσαρμοστικούς ερεθισμούς και την απτική ανάδραση του ελεγκτή DualSense.