Πού θα βρείτε το Golden Scarab στο Elden Ring

Το Golden Scarab, φυλαχτό στο Elden Ring, μπορεί και αυξάνει τα Runes που πέφτουν από τους εχθρούς. Έτσι μπορείτε να ανεβείτε επίπεδο πιο γρήγορα ή να κάνετε πιο προσοδοφόρα τα σημεία όπου φαρμάρετε Runes. Φυσικά, η απόκτηση ενός τέτοιου αντικειμένου είναι δύσκολη και θα χρειαστεί λίγη προσπάθεια, αλλά το Boss που πρέπει να νικήσετε για να το αποκτήσετε εμφανίζεται αρκετά νωρίς.

Υπάρχουν πολλά μέρη για να εξερευνήσετε στο Lands Between και θα πρέπει να διαπιστώσετε ότι δεν είναι δύσκολο και απαιτητικό να συλλέξετε Runes. Αλλά αυξάνοντας τα kills θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για πιο δύσκολες περιοχές. Θα σας πούμε , λοιπόν, που μπορείτε να βρείτε το φυλαχτό αυτό καθώς και πως θα φτάσετε στην περιοχή Abandoned Cave οπού και βρίσκεται.

Που θα βρείτε το Abandoned Cave

Το Abandoned Cave είναι ένα μπουντρούμι του Elden Ring που βρίσκεται στο Caelid και το Boss ρίχνει τον Golden Scarab. Μπορείτε να φτάσετε  στο μπουντρούμι από το Smoldering Wall Site of Grace και η είσοδος για το μπουντρούμι βρίσκεται στα ανατολικά.

Πηγαίνετε ανατολικά από το Site of Grace. Ακολουθείστε το πύρινο τείχος, αφού μπορείτε να αποφύγετε τους εχθρούς, μέχρι να φτάσετε στη χαράδρα και μετά κατευθυνθείτε νότια. Θα πρέπει να δείτε ένα σπασμένο δέντρο να εκτείνεται στο κενό και πρέπει να το χρησιμοποιήσετε ως γέφυρα για να περάσετε απέναντι.

Μόλις εισέλθετε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Abandoned Cave Site of Grace πριν προχωρήσετε. Αυτό το μπουντρούμι δεν είναι και πολύ μεγάλο, αλλά υπάρχουν πολλα Scarlet Rot pools για πλοήγηση, καθώς και εχθροί που εκτοξεύουν δηλητήρια. Θα πρέπει επίσης να προσέχετε τους θερμοπίδακες καθώς θα σας βλάψουν ακόμα και όταν δεν εκρήγνυνται. Αφού τα καταφέρετε, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε το Boss — ένα ζευγάρι Cleanrot Knights.