Η τηλεοπτική σειρά God of War έρχεται απο την Amazon

Τον τελευταίο καιρό όλο ένα και περισσότερα βιντεοπαιχνίδια γίνονται τηλεοπτικές σειρές. Σήμερα είμαστε σε ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως η Amazon Prime Video βρίσκεται πολυ κοντά σε διαπραγμάτευση για να φέρει στις οθόνες μας το God of War ως τηλεοπτική σειρά.

Οι δημιουργοί του The Expanse, Mark Fergus, Hawk Ostby και Rafe Judkins του The Wheel of Time σε συνεργασία με τη Sony Pictures Television και την PlayStation Productions, που συνεργάζονται σε όλες τις τηλεοπτικές σειρές που βασίζονται σε παιχνίδια PlayStation.

 

Ο Geoff Keighley (ο παρουσιαστής των The Game Awards) έκανε tweet την είδηση του God of War:

Το Amazon Studios τραβάει τα βλέμματα πάνω της μιας και έχοντας την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά Fallout της Killer Films, με πρωταγωνιστή τον Walton Goggins, μια σειρά του Mass Effect, μόλις έκλεισε μια πρώτη συμφωνία με την dj2 Entertainment για την ανάπτυξη τηλεοπτικών σειρών που βασίζονται σε IP gaming, σειρές των Life is Strange, Disco Elysium και τώρα άμα καταφέρει να κλείσει την αυτη την συμφωνία θα είναι αρκετά μπροστά στο συγκεκριμένο τομέα σε σχέση με τις άλλες streaming πλατφόρμες.