Παίκτης τερμάτισε το Elden Ring σε 50 λεπτά

Τις τελευταίες ώρες το ρεκόρ σπάει το ένα μετά το άλλο, πριν μερικές ώρες είχαμε έναν speedrunner, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι σε 2.5 ώρες, χωρίς να χάσει ούτε μια φορά. Τώρα έρχεται ο παίκτης Distortion2 να σπάσει το ρεκόρ ολοκληρώνοντας το Elden Ring σε λιγότερο απο μια ώρα και ποιο αναλυτικά σε μόλις 49 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα, ο ίδιος μάλιστα αναφέρει πως πιθανότατα κάποιος θα μπορέσει να τερματίσει το παιχνίδι ακόμη και σε λιγότερο από 40 λεπτά.

 

Αν αναρωτιέστε πως γίνεται αυτό, ο χρόνος αυτός ήταν ένα ποσοστό ταχύτητας που σημαίνει ότι ο παίκτης δεν θα χρειαζόταν να νικήσει κάθε boss στο παιχνίδι, αλλά απλώς να φτάσει στους τίτλους τέλους όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Στην αρχή του παιχνιδιού μπορούσε να παράλειψη μερικά boss αλλά στην συνέχεια του παιχνιδιού αναγκαστικά έπρεπε να σκοτώσει κάποια boss. Αυτό έκανε τον speedrunner να πεθάνει πολλές φορές, επιβραδύνοντας το speedrun. Όμως αυτή ήταν η πρώτη φορά που το Distortion2 επιχειρούσε το speedrun μετά την κανονική ολοκλήρωση του παιχνιδιού, οπότε πιθανότατα δεν θα αργήσει πολύς χρόνος μέχρι να μειωθεί ακόμη το ρεκόρ.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το speedrun του Elden Ring σε βίντεο εδώ