Παίκτης τερμάτισε το Dark Souls πετώντας “σκατουλάκια”

Ο streamer LilAggy, αφού έκανε ένα εντυπωσιακό speedrun στο Elden Ring (που έκτοτε έχει σπάσει), έστρεψε την προσοχή του ξανά στο Dark Souls πετώντας “σκατουλάκια

Ο LilAggy αυτή την φορά δεν έκανε ένα απλό speedrun στο Dark Souls Remastered, αλλά το πήγε σε άλλο επίπεδο και ολοκλήρωσε το παιχνίδι πετώντας στους εχθρούς του μονο κακάκια. Το Dark Souls γενικά είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και δίνει στους παίκτες διάφορους τρόπους για το πώς θέλουν να προσεγγίσουν τις προκλήσεις τους, αλλά δεν νομίζουμε πως οι προγραμματιστές της FromSoftware οραματίστηκαν κάποιον να νικήσει το παιχνίδι με ένα σωρό κακάκια.

Για να ολοκληρώσει αυτό το κατόρθωμα, o LilAggy έπαιζε πάνω από επτάμισι ώρες, ίσως το δούμε και σε κάποιο speedrun με αυτή την μέθοδο μιας και στην πρώτη του προσπάθεια το final boss του πήρε τέσσερις ώρες για να το σκοτώσει. Επίσης το πρώτο boss που δε μπορεί να σκοτωθεί με αυτόν τον τρόπο το ξεπέρασε, όπως έκανε και με το Iron Golem που δε δέχεται poison damage.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το βίντεο του LilAggy εδώ.

Τα dung pie ή ως γνωστό στην Ελλάδα “κακάκια”,  είναι αντικείμενα που εμφανίζονται σε όλη τη σειρά Dark Souls. Μπορείτε να τα πετάξετε στους εχθρούς σας τους οποίους θα του προκαλέσει poison damage αλλά προσοχή γιατί εκτός απο τους εχθρούς κάνει damage και σε εσάς.  Είναι μια καλή μέθοδο για τα μεγάλα boss αλλά θέλει υπομονή γιατί είναι χρονοβόρο μέχρι να τους σκοτώσει.