Fortnite Zero Build – Το building αφαιρείται οριστικά

Το Fortnite με το Fortnite Zero Build mode αφαίρεσε το building οριστικά το οποίο ήταν το κύριο θέμα συζήτησης από την κυκλοφορία του Chapter 3, Season 2, με ερωτήματα επίσης να εγείρονται σχετικά με το εάν ή πότε θα επιστρέψει το building στο παιχνίδι. Αφού ήταν τόσο βασικό μέρος του παιχνιδιού για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, το να μην μπορείτε να χρίσετε για να φτάσετε σε highground περιοχές ή έναν αμυντικό τοίχο για να αποκλείσετε τα πυρά έχει σηματοδοτήσει μια σημαντική αλλαγή στο meta. Νέα στοιχεία όπως το Overshield επαναφόρτισης, το σπριντ και ο μανδύας έχουν βοηθήσει να αντισταθμιστεί αυτή η έλλειψη κατασκευής, αλλά όσοι είναι συνηθισμένοι στους προηγούμενους τρόπους θα αναρωτηθούν γιατί το Fortnite αφαίρεσε το building και πότε θα επιστρέψει;

Το Zero Build είναι διαθέσιμο στην Discover καρτέλα, για Solo, Duos, Trios και Squads και προστίθεται σε μια συνεχώς αυξανόμενη λίστα τρόπων για να παίξετε το Fortnite, συμπεριλαμβανομένων των Creative, Impostors και του Party Royale χωρίς βία. Ωστόσο, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές. Η ύπαρξη μιας επιλογής Zero Build υποδηλώνει ότι το buylding θα επιστρέψει στην εμπειρία σε ξεχωριστό mode, αλλά η Epic δεν έχει ακόμη καθορίσει πώς και πότε μπορεί να συμβεί αυτό.

Στο μεταξύ, μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα των αλλαγών στο Fortnite εδώ, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης ενός μεγάλου εκτοξευτή πυραύλων.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νέο trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση: