Κυκλοφόρησε νέο trailer του Call of Duty: Warzone & Vanguard

Όπως μας αποκαλύπτει και το νέο trailer του Call of Duty: Warzone & Vanguard, η 3η season θα έρθει στις 27 Απριλίου.

Στο νέο trailer για το Call of Duty Warzone & Vanguard Season 3, μπορούμε να δούμε μικρά πράγματα για το τι να περιμένουμε τους επόμενους μήνες. Αυτό το trailer, είναι εξ ολοκλήρου κινηματογραφικό χωρίς πραγματικό gameplay, κινείται κατά μήκος της ιστορίας της Warzone Pacific με τα γεγονότα στην Caldera να πηγαίνουν προς το χειρότερο.

Ενώ ρίχνουμε μια ματιά σε τρεις νέους χαρακτήρες στο trailer, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν διαθέσιμοι με την έναρξη της season 3, η κύρια αποκάλυψη φαίνεται να είναι η εισαγωγή του Godzilla στο παιχνίδι.

Δεν μπορούμε να δούμε το ίδιο το τέρας, αλλά ένα σετ ραδιοφωνικού εξοπλισμού που παίζει το βρυχηθμό που λειτουργεί ως κορυφαίο συμπέρασμα στο trailer μαζί με την αφήγηση που δηλώνει «οι ναζί είχαν ταρακουνήσει άθελά τους κάτι ξύπνιο». Φαίνεται πως είναι βέβαιο ότι θα δούμε τον Godzilla να εμφανίζεται με κάποια μορφή αλλά το πως ακόμα δεν το γνωρίζουμε.

Ο επίσημος λογαριασμός του Call of Duty στο Twitter κυκλοφόρησε ένα μικρό απόσπασμα ήχου που περιλαμβάνει επίσης το βρυχηθμό Godzilla. Ωστόσο, εάν εκτελέσετε αυτόν τον ήχο μέσω ενός Spectogram, μπορείτε να δείτε το κείμενο “Monsters Are Real”.