Δωρεάν το God of War με το PS Plus

Αυτό τον μήνα οι συνδρομητές του PlayStation Plus θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε τρία παιχνίδια τον Ιούνιο, το God of War, ένα απο τα δημοφιλέστερα παιχνίδια του PlayStation και ένας απο τους μεγαλύτερους τίτλους του PlayStation, το Naruto to Boruto: Shinobi Striker (PS4) και το Nickelodeon All-Star Brawl (PS4, PS5). Και τα τρία θα είναι διαθέσιμα για λήψη από το PS Plus από τις 7 Ιουνίου, ανακοίνωσε την Τετάρτη η Sony Interactive Entertainment.

Το God of War είναι μια απο τις μεγαλύτερες περιπέτειες και τίτλους του PlayStation 4 με πρωταγωνιστή τον Kratos και το παιδί του, Atreus. Η κυκλοφορία του God of War ήταν το 2018 για το PlayStation Plus θα είναι ένα δώρο για τους παίκτες που έχασαν το παιχνίδι της χρονιάς που απόσπασε αναρίθμητα βραβεία, όπως το Game of the Year από τα Game Awards. Να θυμίσουμε πως ο νέος τίτλος του GOW σύμφωνα με πληροφορίες είναι να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Το μονο που έχετε να κάνετε για να το αποκτήσετε είναι να είστε μέλη της υπηρεσίας PS Plus ή αν εγγραφείτε με €8,99 για έναν μήνα. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την συνδρομή στο PS Plus εδώ.