Το Resident Evil 4 Remake έρχεται το 2023

Η Capcom ανακοίνωσε το Resident Evil 4 Remake που όλοι περιμέναμε εδώ και χρόνια, όπως μπορούμε να δούμε και το trailer το Resident Evil 4 θα κυκλοφορήσει το 2023.

Στο State of Play της Sony μας περίμενε μια μεγάλη έκπληξη από την Capcom, αφού ανακοινώθηκε επιτέλους το Resident Evil 4 Remake. Η Capcom εδώ και μήνες μας προετοιμάζει με διάφορα spoilers και επιτέλους ήρθε η ώρα της αποκάλυψης.

Το RE4 κυκλοφόρησε το 2005 και τώρα αναπτύσσεται για να επιτύχει “την κορυφαία ποιότητα για ένα παιχνίδι τρόμου επιβίωσης”. Για όσους ανησυχούν πως θα χαλάσει το παιχνίδι όπως και με τα προηγούμενα remake της σειράς Resident Evil, τότε μπορούμε να τον καθησυχάσουμε μιας και το remake θα διατηρήσει την ουσία του πρωτότυπου, ενώ παράλληλα θα προσφέρει μια φρέσκια αίσθηση.+

Αν δεν το έχετε ξαναπαίξει, το παιχνίδι διαδραματίζεται έξι χρόνια μετά την καταστροφή στο Racoon City. Ο Leon S. Kennedy έχει στρατολογηθεί για να σώσει την κόρη του προέδρου που απήχθη. Παρακολουθώντας την σε ένα απομονωμένο χωριό, ανακαλύπτει σχετικά γρήγορα ότι κάτι δεν πάει καλά με τους χωρικούς.

Μπορείτε να δείτε το trailer εδώ:

Το Resident Evil 4 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου 2023 για PC, PS5 και Xbox Series X/S.