Το Disney Plus από σήμερα στην Ελλάδα

Μετά απο τόσο καιρό επιτέλους το Disney Plus έφτασε και στην Ελλάδα και μπορούμε να δούμε τις αγαπημένες μας ταινίες και σειρές.

Το Disney Plus ξεκινάει απο σήμερα, Τρίτη 14 Ιουνίου, τη λειτουργία της στην Ελλάδα. Το κόστος συνδρομής διαμορφώνεται στα 8,99 € για μηνιαία συνδρομή, ή 89,90 € για ετήσια συνδρομή (δυστυχώς δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή για την ώρα). Το Disney+ έχει από 800 ταινίες, 450 σειρές και μια συλλογή από 120 αποκλειστικές, πρωτότυπες σειρές και ταινίες των Disney, MarvelStar Wars, Pixar, National Geographic και γενικής ψυχαγωγίας.

Στις 24 Ιουνίου, αποκλειστικά στο Disney+ κάνει πρεμιέρα η ταινία «Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο» στην οποία αφηγείται την αληθινή ιστορία της οικογένειας Αντετοκούνμπο και το ταξίδι τους από την Ελλάδα, στις ΗΠΑ μέχρι και την κορυφή του διάσημου μπασκετμπολίστα.

Υπάρχουν cartoon και σειρές που μπορείτε να δείτε όπως το «Free Guy», «The Kardashians», «Grey’s Anatomy», «The Simpsons» και «The Walking Dead». Για τους ποιο ψαγμένους υπάρχουν ντοκιμαντέρ με τη σφραγίδα του National Geographic, όπως τα «Η Διάσωση» και «Free Solo».

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την streaming υπηρεσία σε τηλεοράσεις , φορητές συσκευές, υπολογιστές και κονσόλες gaming.

Περισσότερες πληροφορίες για την streaming υπηρεσία και πως μπορείτε να εγγραφείτε μπορείτε βρείτε εδώ.