Είσαι cheater? Θα σου αφαιρούμε το όπλο!

Το Call of Duty εδώ και πάρα πολλά χρόνια αντιμετωπίζει πρόβλημα με τους cheaters και ειδικότερα στο Call of Duty Warzone το οποίο είναι free to play. Η ομάδα που δουλεύει για αυτά τα θέματα στο Call of Duty, γνωστή ως Ricochet, αποκάλυψε ένα νέο patch που αφαιρεί τα όπλα (και τις γροθιές) ενός παίκτη όταν το παιχνίδι εντοπίζει πως είναι cheater.

Αυτή η νέα τεχνική είναι το Damage Shield και το Cloaking. Το πρώτο ενεργοποιεί ένα είδος God Mode για τους παίκτες, καθιστώντας αδύνατο για τον cheater να τους σκοτώσουν. Το Cloaking καθιστά αδύνατο για τους απατεώνες που έχουν εντοπιστεί να δουν αντιπάλους και σφαίρες ή ακόμα και να ακούσουν ήχους. Και τα δύο αυτά συστήματα θα συνεχίσουν να λειτουργούν στο Call of Duty: Vanguard και στο Warzone όπως πριν, αλλά τώρα θα προστεθεί το Disarm. Αυτό έχει σχεδιαστεί για να εμποδίζει τους απατεώνες να έχουν οποιοδήποτε επίπεδο φονικότητας και λειτουργεί, απλώς, αφαιρώντας τα όπλα (και τις γροθιές).

Για περισσότερες πληροφορίες για το anti-cheat των Call of Duty μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες από την ομάδα που το έχει αναλάβει πατώντας εδώ.

 

 

Ακολουθήστε το Gamers404.com για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για videogames, esports, τεχνολογία, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε μας σε Facebook, Twitter, Instagram.