Το Paddington 3 έρχεται σύντομα

Βγήκαν στα φώτα της δημοσιότητας νέες πληροφορίες για το Paddington 3, με τίτλο Paddington in Peru και θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα σύντομα.

Η ευγενική και καλοσυνάτη αρκούδα θα μας ταξιδέψει στο εξωτερικό στο νέο έργο του Paddington 3 του και ο νέος σκηνοθέτης, Dougal Wilson, έχει επιβεβαιωθεί. Τα νέα ήρθαν κατευθίαν από το THR. Στο Paddington 2 είδαμε έναν ευτυχισμένο αρκούδο με την οικογένεια Brown και να είναι ένα δημοφιλές μέλος της τοπικής κοινότητας, προσπαθώντας μια σειρά από περίεργες δουλειές για να αγοράσει το τέλειο δώρο για τα 100α γενέθλια της θείας Lucy’s.

Ο Paddington μάλιστα κάθισε για να πιει τσάι με τη βασίλισσα στην επέτειο των 70 χρόνων στον θρόνο τον περασμένο Ιούνιο. Δεν υπάρχει κανένας πιο κατάλληλο να γιορτάσει ένα τέτοιο ορόσημο με τη Βασίλισσα.

Η ταινία Paddington 3 θα έχει τον τίτλο Paddington in Peru και πιθανώς θα είναι λίγο πιο χαλαρή συναισθηματικά από την προηγούμενη ταινία. Ο Paddington κατάγεται αρχικά από το Περού, οπότε ενώ οι λεπτομέρειες της πλοκής και του casting δεν έχουν ακόμη δημοσιευθεί, μπορούμε να περιμένουμε ότι κάτι θα συμβεί στη ζωή του Paddington όπου πρέπει να πάει σπίτι. Ίσως πρέπει να επισκεφτεί συγγενείς ή να απευθυνθεί σε κάποια δουλειά με κάποιους παλιούς φίλους.

 

 

 

Ακολουθήστε το Gamers404.com για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για videogames, esports, τεχνολογία, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε μας σε FacebookTwitterInstagram.