Η νέα spin-off ταινία του Creed

Σύντομα το Creed 3 έρχεται στα μεγάλα σαλόνια το 2023 και ένα spin-off της θρυλικής σειράς “Rocky” ανακοινώθηκε. Τώρα θα αναπτυχθεί ένα ακόμα spin-off από τα γεγονότα με το Drago, ο οποίος είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Rocky IV το 1985.

Πριν από λίγο καιρό, ο Dolph Lundgren είχε πει σε συνεντεύξεις του ότι σχεδιάζεται η δική του ταινία. Πλέον έχουμε και επίσημη ανακοίνωση για την νέα spin-off ταινία. Σύμφωνα με το περιοδικό The Wrap, επιβεβαίωσαν ότι το στούντιο MGM ετοιμάζει το νέο spin-off  και το ανέθεσε στον συγγραφέα Robert Lawton να γράψει το σενάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το “Drago” θα πρέπει να συνδέεται με τα γεγονότα στο “Creed 2” (ίσως και με το “Creed 3”). Ο Dolph Lundgren θα βρεθεί ξανά μπροστά στην κάμερα ως ο Ρώσος πρώην θρύλος του μποξ, Ivan Drago, ενώ ο ηθοποιός Florian Munteanu θα υποδυθεί τον γιο του, Viktor Drago.

Για την ώρα δεν έχουμε κάποιο νεότερο μιας και το Creed 3 έρχεται μέσα στο 2023, το “Drago” υπάρχει περίπτωση να συνδυάζεται με το Creed 3 οπότε ίσως να αργήσει λίγο παραπάνω απ’ ότι θα θέλαμε, μείνετε συντονισμένοι στο Gamers404.com για οτιδήποτε νεότερο.

 

 

 

Ακολουθήστε το Gamers404.com για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για videogames, esports, τεχνολογία, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε μας σε FacebookTwitterInstagram.