Τέλος για τα γυρίσματα του ‘Halloween Ends’

Το ανακοίνωσε επίσημα η Jamie Lee Curtis

Μπαίνει τέλος στην μάχη της 44χρονης Laurie Strode’s με τον Michael Myers στο Halloween Ends, σύμφωνα με τον Jamie Lee Curtis.

Τα γυρίσματα έλαβαν τέλος, αυτό σημαίνει πως η ταινία του David Gordon Green βρίσκεται στο στάδιο του μοντάζ μέχρι να φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η Curtis ανακοίνωσε την Τρίτη μέσω του επίσημο λογαριασμού της στο Instagram ότι τα γυρίσματα του ρόλου της ως Strode στο Halloween Ends ολοκληρώθηκαν, η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 14 Οκτωβρίου. Ο Curtis με τα λόγια που φαίνεται να είπε στο post της στο instagram φάνηκε πως μάλλον το Halloween Ends είναι η τελευταία φορά που εμφανίζεται στο μακροχρόνιο franchise slasher.

Ένα γλυκόπικρο τέλος για μένα όσο αφορά τις ταινίες του Halloween, έγραψε. Έχω κάνει σπουδαίους φίλους και έχω συνεργαστεί με υπέροχους καλλιτέχνες σε αυτές τις τρεις ταινίες και σήμερα ολοκληρώθηκε ο ρόλος μου στοHalloween και μαζί με αυτό είναι και το τέλος για μένα αυτής της τριλογίας. Η Curtis συνόδευσε το μήνυμά της με αρκετές φωτογραφίες από τα παρασκήνια του Halloween.

Εκτός από την Curtis, στο Halloween πρωταγωνιστούν οι Andi Matichak, Will Patton, Kyle Richards, Nick Castle, James Jude Courtney και Nick Lawrence.

Το Halloween Ends αναμένεται να φτάσεις στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Οκτωβρίου 2022.